Jouw coach

Coach Natasja Derksen Hoofddorp

Om jou te helpen, zet ik – Natasja Derksen – ruim veertig jaar levenservaring in, naast vele jaren werkervaring. Mijn kennis van coaching heb ik opgedaan bij gerenommeerde onderwijsinstituten als BGL & partners en het Europees Instituut. Daarnaast volg ik regelmatig workshops om mijn kennis fris en actueel te houden. Bovendien houden intervisiebijeenkomsten met andere coaches mij bij de les als persoon en als coach. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Personal coaching en performance coaching

Je kunt bij mij terecht voor zowel persoonlijke als werkgerelateerde vraagstukken (personal coaching, performance coaching en loopbaancoaching). Daarbij ben ik gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out.

Open en oprecht 

Als coach bied ik jou een veilige omgeving waarin we open en eerlijk met elkaar kunnen praten. Ik vind vertrouwelijkheid en oprechtheid dan ook erg belangrijk. Ik ben betrokken, rustig, oprecht geïnteresseerd en enthousiast. Mijn aanpak is oplossingsgericht en praktisch en ik gebruik graag humor. Hoewel elk coachtraject anders is, maakt zelfreflectie altijd een belangrijk onderdeel uit van het coachtraject. Daarvoor krijg je vaak ook ‘huiswerk’ mee. Daarnaast gebruik ik verschillende oefeningen en technieken, waaronder RET, schrijf- en biografische opdrachten en mindfulness-oefeningen.

Tot slot: ik ben moeder van twee pubers en leef me sportief uit in karate.